Octavian Popescu, propus la Juventus de un fost antrenor al lui Napoli: ,,Pare un nou Rivera! Ar fi o afacere bună”

Octavian Popescu este unul dintre cei mai promiţători jucători de la FCSB, dar şi din România la momentul actual.

Evoluţiile sale foarte bune din acest sezon l-au făcut pe Gigi Becali să spere că va încasa de pe urma tânărului mjlocaş zeci de milioane de euro în viitor.

Jocul bun al lui Octavian Popescu la primul sezon în Liga 1 a fost remarcat şi de Gianni di Marzio, fost antrenor la Napoli şi tatăl celebrului jurnalist Gianluca di Marzio. Acesta îl propune la Juventul pe fotbalistul de 18 ani, care impresionează la aprope fiecare meci în Liga 1.

OctavianPopescu

,,În final, revelația momentului e Octavian Popescu, un mijlocaș român născut în anul 2002, care pare un nou Rivera. Are un fizic bun și cred că ar fi o afacere foarte bună pentru cluburile din Italia, mai ales pentru Juventus.“, a declarat Gianni di Marzio, pentru Tuttomercatoweb.

Gigi Becali i-a stabilit o clauză de 100 de milioane de euro lui Octavian Popescu, după ce a fost vrăjit de evoluţiile mijlocaşului.

,,M-a întrebat Mihai: ‘Dacă primești ofertă…?’. Îl dau de la 20 (n.r. milioane de euro) în sus, dar fără 20% procent nu pleacă. La Man, mai am 5%. Singurul jucător care nu va pleca fără 20% e Tavi Popescu.

Gigi Becali

El va ajunge la 500 de milioane, o să iau și eu 100 de milioane. E mai tare decât Mbappe! Are viteză, îl are și pe Mbappe și pe Neymar la un loc.“, spunea Gigi Becali despre Octavian Popescu.

Un gol în 20 meciuri a reuşit Octavian Popescu pentru FCSB în acest sezon şi a mai contribuit decisiv la alte 6 goluri înscrise de colegii săi.

350.000 de euro este cota lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt.com.

octavian popescu 2

Citeşte şi De ce nu era lăsat la naţională Octavian Popescu de către Craiova: ,,În situaţia lui mai sunt şi alţi copii”