Octavian Popescu poate juca primul meci pentru România direct la EURO U21! Adi Mutu: ,,E pe lista mea”

Octavian Popescu este următorul jucător de la FCSB cu care Gigi Becali speră să dea lovitura pe piaţa transferurilor.

La doar 18 ani, atacantul a impresionat încă de la prima apariţie pe teren în acest sezon. Evoluţiile sale foarte bune nu au fost trecute cu vederea nici selecţionerul de la tineret, Adi Mutu.

popescu octavian

,,Briliantul” l-ar putea convoca pe Octavian Popescu în premieră la naţională fix la Campionatul European U21, unde România s-a calificat pentru a doua oară consecutiv. Mutu spune că Popescu este pe lista sa, dar rămâne de văzut dacă va fi convocat sau nu la acţiunile echipei naţionale.

,,Este pe lista mea, asta vă pot spune. L-am urmărit, a făcut câteva meciuri foarte bune. Am deja creionat un lot, dar nu am luat o decizie finală. Voi avea o discuție și cu Mirel, vom vedea de ce jucători are nevoie. În funcție și de acest lucru, voi lua o decizie.

Niţă şi Perianu sunt fotbaliști de viitor, de care fotbalul românesc trebuie să aibă grijă. Totuși, cred că mai au nevoie de timp ca să crească și să joace la naționala Under 21. Nu cred că poate evolua în acest moment la acest nivel de vârstă. Însă amândoi ar putea fi soluții bune pentru viitoarea generație U21.

Nu sunt eu în măsură să spun cine ar trebui să apere la naționala mare. Sunt sigur însă că Mirel va lua cea mai bună decizie. Dacă va considera că are nevoie de Andrei Vlad, atunci îl va avea, așa cum s-a întâmplat și în alte situații. Am zis-o mereu, naționala U21 este anticamera primei reprezentative. Aici îi pregătim pentru echipa mare. Dacă vor face pasul, eu mă voi bucura pentru ei. Da, Marian este un portar bun, e titular în Liga 1, dar mai avem și alte soluții.”, a declarat Adi Mutu, pentru Playsport.

România U21 va debuta la Campionatul European de tineret pe data de 24 martie, de la ora 22:00, împotriva Olandei U21.

Un gol în 22 meciuri a reuşit Octavian Popescu pentru FCSB în acest sezon şi a mai contribuit decisiv la alte 6 goluri înscrise de colegii săi.

350.000 de euro este cota lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt.com.

OctavianPopescu

Citeşte şi De ce nu era lăsat la naţională Octavian Popescu de către Craiova: ,,În situaţia lui mai sunt şi alţi copii”