Octavian Popescu nu impresioanează doar la FCSB! Cum se descurcă tânărul fotbalist la şcoală

Octavian Popescu este noul jucător de la FCSB cu care Gigi Becali speră să dea lovitura pe piaţa transferurilor în viitor.

Tânărul mijlocaş a impresionat încă de la debut pentru echipa ,,roş-albastră”, într-un meci din Liga 1 disputat în compania celor de la FC Argeş.

popescu octavian

Fotbalistul nu impresionează doar la antrenamentele şi jocurile echipei de fotbal. Mijlocaşul nu neglijează nici şcoala, la care se află în ultimul an. Marius Rotaru, antrenorul de la Grupul Școlar Agricol Nucet, a vorbit despre situaţia şcolară a noului talent de la FCSB.

,,Tavi este încă elev la noi. Este în clasa a 12-a. Intră online la cursuri. Doar la antrenamente nu poate participa. Cu școala se descurcă ok. E de 7-8. Doar la antrenamente nu poate participa. La vară va susține BAC-ul.

octavian popescu 2

Octavian a început fotbalul de la clasa a 2-a. Și-a dorit foarte mult să ajungă fotbalist, nu a lipsit de la antrenamente. Și acum vrea să termine și cele 12 clase. În plus, toți elevii care termină acest liceu, cu 12 clase, primesc un atestat de instructor sportiv. Deci, va avea și o calificare.

Este un băiat cuminte. Am mare încredere în el. Eu țineam cu Dinamo, dar iată ce poate schimba un copil. Acum, țin cu FCSB și-mi doresc să câștige titlul, să-l văd și eu pe Octavian Popescu campion.”, a mai spus dirigintele lui Popescu, pentru Pro X.

Un gol în 20 meciuri a reuşit Octavian Popescu pentru FCSB în acest sezon şi a mai contribuit decisiv la alte 6 goluri înscrise de colegii săi.

350.000 de euro este cota lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt.com.

fcsb5 octavian popescu

Citeşte şi De ce nu era lăsat la naţională Octavian Popescu de către Craiova: ,,În situaţia lui mai sunt şi alţi copii”