Octavian Popescu poate fi noua stea a fotbalului românesc: ,,Va urma un transfer, vor veni convocări la echipa naţională”

Octavian Popescu este noul jucător de la FCSB cu care Gigi Becali speră să dea lovitura pe piaţa transferurilor în viitor.

Încă de la debutul în Liga 1, Popescu a luat privirile multor oameni importanţi din fotbalul românesc, dar şi din străinătate.

fcsb5 octavian popescu

Lucian Sânmărtean, fost fotbalist, este de părere că Octavian Popescu va deveni foarte curând un lider pe terenul de fotbal. Sânmărtean a rămas impresionat de modul în care tânărul mijlocaş se descurcă cu mingea la picior.

,,Octavian Popescu, dacă va demonstra și ușor, ușor își va căpăta statutul de lider, va fi convocat și la echipa națională. Este un copil pe care l-am văzut și mi-a atras atenția cu ușurința și curajul, nesimțirea, în sensul bun, cu care manevrează mingea.

sanmartean profimedia 0279228745 scaled
Foto: Profimedia

Octavian Popescu poate fi noul star al fotbalului românesc. Depinde de el, depinde de mediul în care se formează. FCSB îi oferă mediul în care poate crește și inevitabil va urma un transfer, vor urma convocări la echipa națională.

Dacă va reuși să demonstreze că este un jucător de calitate, de valoare, poate deveni un jucător foarte important pentru fotbalul românesc.”, a declarat Lucian Sânmărtean, pentru AS.ro. 

Un gol în 24 meciuri a reuşit Octavian Popescu pentru FCSB în acest sezon şi a mai contribuit decisiv la alte 6 goluri înscrise de colegii săi.

700.000 de euro este cota lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt.com.

OctavianPopescu

Citeşte şi De ce nu era lăsat la naţională Octavian Popescu de către Craiova: ,,În situaţia lui mai sunt şi alţi copii”