O victorie care le dă speranțe ”lupilor”. Costel Enache: ”În continuare, credem în visul nostru!”

costel-enache-petrolul

Petrolul a câștigat primul meci oficial din 2020, iar Costel Enache a vorbit despre prestația elevilor săi.

La Ploiești, ”lupii” au învins-o pe Dunărea Călărași, scor 2-0. Gabriel Deac și Ștefan Blănaru au marcat golurile prahovenilor.

Costel Enache și-a lăudat elevii după primul meci din 2020.

Chiar dacă a debutat cu victorie pe banca Petrolului, tehnicianul rămâne cu picioarele pe pământ și anunță că jucătorii săi trebuie să bifeze cât mai multe succese pentru a îndeplini marele obiectiv: promovarea în Liga 1.

”E meritul jucătorilor. Am trăit intens. Eram într-o stare de așteptare. Nu știam cum se mișcă treaba în Liga a 2-a. Cred că suntem bine, dacă ținem cont de adversarul de astăzi. Trebuie să-mi felicit jucătorii astăzi. E doar un prim joc. Trebuie să credem în continuare în visul nostru. 

Nu suntem la situația în care să depindem de noi. Mai avem nevoie de jocurile ajutătoare. Nu trebuie să ne comparăm cu adversarii, trebuie să ne comparăm cu noi. O să încercăm să facem tot ce depinde de noi. E prea puțin să ne facem o idee” a declarat Costel Enache la DigiSport.

Gabriel Deac a fost omul meciului în victoria cu Dunărea Călărași, însă Enache așteaptă mult mai multe de la acesta.

”Gabriel (n.r. Deac) a făcut un meci bun, dar el poate și mai mult. A fost eficient și a deblocat jocul. A dat încredere echipei. De asta este la Petrolul, pentru că are calitate” a mai spus Enache.

Citește și Primul pas spre promovarea în Liga 1 a fost făcut! ”Lupii” au trecut Dunărea!