RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

O nouă gală OSS Fighters, la Sala Polivalentă din Capitală! Care sunt cele cinci confruntări

Promoția OSS Fighters aduce la Sala Polivalenta din București o gala de kickboxing la nivel mondial, pe 7 februarie. Vor fi organizate cinci confruntări, în care vor lupta, printre altii, campionul mondial Amansio Paraschiv, Alexandru Radnev de la Superkombat și Adrian Maxim.

Atracția principală va fi o piramidă la categoria grea unde vor lupta opt sportivi de top.

Promoția Oss Fighters va oferă pe data de 07 Februarie , la Sala Polivalenta din București, un număr de patru super…

Publicată de OSS Fighters pe Duminică, 12 ianuarie 2020

Nivelul tehnic al acestei piramide poate concura cu orice promoție de top din lume și aduce în ring nume mari din lumea kickboxing-ului, cum ar fi Ismael Lazaar, Fabio Kwasi, Giannis Stoforidis, dar și pe Cristian Ristea care a disputat până în prezent meciuri la cel mai înalt nivel și va reprezenta cu mândrie România!

Alături de sportivii ce vor lupta pentru câștigarea turneului ‘Gentleman’s Tournament’, vor fi prezenți și antrenori de legendă, precum Mike Passenier (antrenorul lui Badr Hari), Ivan Hyppolite (antrenorul lui Remy Bonjasky) sau Francois Lubbers. De asemenea, presa internațională și-a manifestat interesul pentru această gală, distribuind evenimentul în Olanda, Grecia, România și Austria“, se arată într-un comunicat.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare