O legendă stelistă n-are dubii: ”Singura scăpare a lui Dinamo e falimentul!”

Dinamo se află într-o situație dificilă, iar o legendă stelistă crede că falimentul i-ar scăpa pe rivali de toate problemele.

Helmuth Duckadam (61 ani) este de părere că formația din Ștefan cel Mare ar trebui să urmeze modelul Rapidului și să înceapă de la zero, în Liga a 4-a.

Legendarul portar al roș-albaștrilor a explicat care sunt motivele pentru care falimentul ar fi de bun augur pentru ”câini”.

“Eu am mai spus-o, cu riscul de a fi înjurat, acum un an sau mai mult: cred că singura scăpare a lui Dinamo e să înceapă de la zero. Adică să intre în faliment, să achite toate datoriile pe care le are această echipă și să înceapă de la zero, cum a făcut Rapid.

Rapidul a urcat foarte repede, iar acum are un scurtcircuit acolo. Până în divizia B, de unde au vrut să promoveze mai departe. În acești 3 ani am înțeles că s-a lucrat la idee și la stadion.

dinamo suparare 1

Deci în 3-4 ani poate să aibă și un stadion nou. Eu cred că asta e soluția, pentru că, din ceea ce văd la ora actuală, nu e nimic, Dinamo va retrograda pe plan sportiv. Cu toate investițiile, sau cu toți jucătorii ăștia aduși.

Era o mare diferență față de FCSB. Ei erau plătiți. Chiar și cei care nu jucat erau plătiți. Aici e o mare problemă. Dacă nu ești plătit, la un moment dat pleci. Deci rămâi fără jucători. După 3 luni au plecat.” a declarat Duckadam la Digi Sport.

Helmuth-Duckadam

Citește și EXCLUSIV | Știau spaniolii de insolvență? ”Au cântărit bine! Așa a fost și la CFR”