O legendă stelistă desfiinţează proiectul “Dinamo”: “N-au nicio şansă!”

Schimbarea de strategie de la Dinamo, care transferă pe bandă rulantă după implicarea investitorilor spanioli, nu a convins pe toată lumea. Helmuth Duckadam nu crede în succesul noului proiect din Ştefan cel Mare.

Salariile uriaşe pentru Liga 1 plătite ultimilor sosiţi la Dinamo nu garantează succesul echipei lui Cosmin Contra, crede legenda rivalilor de la Steaua.

“Dinamo încearcă ceva, dar probabil forțează acum, nu au prins doi ani la rând playoff-ul și încearcă niște transferuri ca să nu mai rateze obiectivul ăsta. Nu văd că și-ar dori să construiască o echipă. Foarte mulți jucători luați au în jur de 30, 30 și ceva de ani.

Nu, nu au nicio șansă să se bată la titlu, până se integrează jucătorii trece jumătate de tur de campionat. Dinamo se va bate pentru play-off și totul depinde dacă într-adevăr oamenii care au luat Dinamo vor avea bani suficienți”, a spus Duckadam la Pro X.

Dinamo joacă în etapa a treia din Liga 1 vineri seară, de la ora 21:00, cu FC Botoşani.

Schimbările din lotul lui Dinamo în această vară

  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N’Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia)