RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

O legendă dinamovistă spune lucrurilor pe nume: ”Nu sunt pregătiți! Se vor chinui”

”Câinii” au pierdut meciul cu UTA, iar o legendă dinamovistă a analizat situația clubului din Ștefan cel Mare.

Bucureștenii au fost învinși de ”Bătrâna Doamnă” pe teren propriu, scor 0-1. Acesta este al doilea eșec al roș-albilor cu Contra pe bancă, după 0-1 cu Chindia.

Florentin Petre (44 ani), legendă a ”câinilor” cu peste 250 de apariții în tricoul roș-alb, este de părere că dinamoviștii mai au nevoie de o bună perioadă de timp pentru a avea un randament maxim.

Fostul mare jucător al lui Dinamo le cere fanilor răbdare și crede că gruparea din Capitală va arăta o formă excelentă abia din primăvară.

”Mai trebuie să vină și unii jucători care să care pianul. Se vede că cei de la Dinamo sunt în continuare în căutări, se vede că lipsește omogenitatea lotului. La Dinamo, au fost o grămadă de probleme, nu prea te mai așteaptă nimeni. S-au adus foarte mulți jucători buni, de calitate, dar se vede că încă nu sunt pregătiți și nu au randament maxim. Sunt pe undeva la 50-60% din potențial fotbaliștii ăștia.

Trebuie să avem răbdare, să avem încredere în ceea ce și-au adus, doar că nu e foarte mult timp la dispoziție. Cred că acest grup de jucători va da randament abia din primăvară. Până atunci, se vor chinui un pic. Se vede că jucătorii nou-veniți nu au ritm de joc, dar, cu siguranță, își vor rezolva problemele. Se vede că sunt fotbaliști!” a declarat Florentin Petre pentru Gazetă.

Rezumatul meciului Dinamo – UTA Arad, scor 0-1

Citește și Dinamo, calificare la masa bogaților fără probleme? ”Da, are jucători cu calitate!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare