RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

O legendă dinamovistă îl apără pe Coman: ”De ce să-l judecăm?”

O legendă dinamovistă sare în apărarea lui Florinel Coman (22 ani), fotbalist care a fost în centrul atenției după ce s-a ales cu dosar penal.

Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost surprins ieri fără permis de conducere în timp ce se deplasa din direcția Constanța spre București, cu o viteză de 165 km/h.

Dănuț Lupu (53 ani) știe prin ce trece vedeta FCSB și este de părere că acesta nu ar trebui judecat, indiferent de consecințeele acțiunii sale.

”Până la urmă era valabil permisul? Poți să fii rezident și în Dubai după o lună. Poate a fost în vacanță și a stat o lună în Ucraina. Eu spun că până la urmă, dacă vine o hârtie că permisul a fost valabil, nu mai trebuie să continuăm povestea.

Poate a învățat mai ușor în limba ucraineană, decât în limba română. Și pe Colțescu l-am condamnat, dar a fost găsit nevinovat. Sunt mulți oameni care fac lucruri anormale. Nici nu putem să-l judecăm din moment ce nu există un verdict. Nu ar trebui să discutăm, facem niște discuții care e posibil să-i facă rău.

Sursa foto: Profimedia Images

Poate a greșit copilul, poate n-a greșit, dar de ce să-l judecăm? Dacă se dovedește că permisul nu e bun, a greșit, o să învețe din asta. Hai să spunem că poate e nevinovat. Eu, la vârsta lui, conduceam cu 250 la oră. Aveam pasiunea vitezei, normal că aveam permis.

S-a întâmplat, e un copil, și eu am făcut multe prostii când eram mic. Hai să-l ajutăm, nu să-l distrugem. Trebuie să așteptăm și după îl judecăm. Să sperăm că nu o să repete și alții greșeala lui, dar nu cred că Gigi i-ar fi permis să facă lucrul ăsta. Dacă a dat declarație, cred că Gigi știa.” a declarat Dănuț Lupu la Digi Sport.

Citește și EXCLUSIV | Becali ştie de ce nu poate fi Coman numărul 1 la FCSB: ,,Face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare