RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Prunea este îngrijorat în privința transferurilor: „Contra îmi lasă impresia că nu el a adus acei jucători!”

Dinamo a făcut spectacol în această perioadă de transferuri, în Ștefan cel Mare venind foarte mulți jucători străini, cu CV-uri importante!

Fostul oficial al „câinilor”, Florin Prunea, este de părere că antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, nu ar fi adus el jucătorii transferați în această perioadă de „mercato”. Fostul portar a făcut și o scurtă analiză a jucătorilor recent ajunși în Ștefan cel Mare și consideră că aceștia au nevoie de timp pentru a se pune pe picioare.

 

„Mie Contra îmi mai lasă o impresie. Că nu el a adus acei jucători. Mare parte dintre ei, nu știu dacă doi sau trei jucători i-a adus el. Sau a știut și și-a dat OK-ul ca să vină.

La Paul se vede o problemă fizică. El nu a jucat de patru sau cinci luni. Când stai și nu joci… la prima întrerupere care va veni acum, va fi altfel. Vorbim de Anton, că îl cunoaștem. L-ai văzut după meci la declarații? Era stors, era epuizat. Calitatea lui principală e partea fizică.

Nemec e un jucător care nu a jucat la Pafos în Cipru. Știi ce înseamnă Pafos din Cipru? E o echipă… mică, modestă., a spus Florin Prunea, la Digi Sport

În ciuda transferurilor pe bandă rulantă, dar și a sumelor care s-au tot vehiculat, Dinamo a ajuns după meciul cu Sepsi, la 4 infrângeri consecutive în Liga 1. „Câinii” ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 1, cu doar 5 puncte obținute în cele 8 meciuri disputate în actualul sezon.

Citește și VIDEO EXCLUSIV | O decizie FRF, criticată în termeni duri: “Acest lucru nu a făcut decât să slăbească fotbalul românesc!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare