O legendă dinamovistă e categorică: lupta la titlu, o afacere în doi!

CFR Cluj, campioana en-titre a României, are o singură contracandidată la titlu, este de părere Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu, legendă dinamovistă, este de părere că formația din Gruia rămâne principala favorită pentru unnou titlu.

”Danciu-gol” crede că CSU Craiova, vicecampioana sezonului trecut, nu se poate lupta pentru campionat din cauza momentelor în care clachează. Un exemplu oferit de fostul mare atacant este ”complexul FCSB”.

”Aș vedea CFR favorită. E cea mai bună echipă din campionat. E o echipă experimentată, jucători de calitate, care știe să joace meciurile cu mize. Chiar dacă are o echipă cu o medie de vârstă înaintată, se descurcă destul de bine.

Craiova cred că a pierdut din consistență și exprimarea în multe momente. Plecarea lui Mihăilă, accidentarea lui Koljic, echipa a făcut momente bune doar pe calitatea individuală a jucătorilor.

craiova CFR 1

 

Este un jucător important pentru ei, Koljic, care știe să joace între linii. Dar ei au nevoie de un vârf de atac. Mamut este un număr nouă clasic, cu o alonjă destul de mare. E un jucător de bătaie. Este lipsit de șansă în anumite situații.

O altă problemă a celor de la Craiova e că atunci când au ajuns în postura de a termina pe primul loc, această echipă a clacat. Complexul acesta pe care îl au de mulți ani împotriva FCSB-ului nu au reușit să îl depășească. E păcat că nu au reușit să fac acest pas. Sunt condiții extraordinare la Craiova, sunt.” a declarat Ionel Dănciulescu pentru ProSport.

CraiovaFcsb

Citește și CFR Cluj își betonează apărarea! Edi Iordănescu vrea un fundaș trecut prin Serie A