O legendă a Stelei, dezvăluiri uluitoare despre Tătărușanu: „Nu m-a suportat niciodată”

Ciprian Tătărușanu a stârnit un adevărat scandal înaintea meciului cu Austria din Liga Națiunilor. Portarul naționalei a avut o ieșire nervoasă la adresa unui jurnalist care îi adresase o întrebare incomodă.

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a vorbit despre atitudinea lui Tătărușanu și a dezvăluit că goalkeeperul lui Lyon nu l-a suportat niciodată, adăugând că mulți fotbaliști de la națională nu știu să se comporte corect în relația cu publicul.

„În mine n-are încredere, cu siguranță. Tătărușanu nu m-a suportat niciodată. Cu ani în urmă, nici nu eram încă la Steaua, venise pe bani foarte mulți de la Bistrița, 1,2 milioane de dolari, sau ceva de genul, și nu juca, era rezerva lui Zapata. Într-un interviu am zis că trebuie să arate că merită banii ăștia.

În momentul în care am venit la Steaua, am văzut că are o reticență față de mine, ca să aflu după un anumit timp de unde a plecat tot. Da (n.r – ține supărări), toată perioada asta cât am fost împreună nu am avut o relație.

Din păcate, nu este singurul cu multă aroganță. Destul de mulți din echipa națională au aroganță față de tot ce e în jurul lor, și față de ziariști, și față de suporteri. Probabil că oamenii sunt schimbați mult și de bani. Nimeni nu i-a criticat.

Pe mine m-a surprins atitudinea lui Alibec față de Marica, care totuși a fost fotbalist, să nu uităm. Alibec jucase bine și îl lăudasem aici, dar pur și simplu nu l-am înțeles. Aici e o mare problemă, a reacționat ca un copil, vorba ta”, a declarat Duckadam, la Digi Sport.

duckadam

Citește și • Lovitură DURĂ primită de Viitorul! Gheorghe Popescu, infectat cu noul coronavirus