O legendă a Stelei dă de pământ cu jucătorii FCSB: „Înainte de `89 erau trimiși în mină”

fcsb-dinamo

Eșecul cu Dinamo a provocat răni adânci în rândul suflării roș-albastre. Helmut Duckadam, președintele de imagine al FCSB, nu i-a iertat nici el pe jucătorii lui Vintilă după eșecul în fața rivalei eterne.

Duckadam nu contestă valoarea individuală a jucătorilor pe care îi are la dispoziție Bogdan Vintilă, dar susține că echipa suferă la nivelul jocului colectiv.

„Avem jucători talentați, dar nu avem echipă.

Așteptările noastre nu au fost îndeplinite. Am văzut un FCSB apatic, care nu a contat, nu știu ce s-a întâmplat din decembrie până în ianuarie. Înainte de 89, dacă jucai așa, la Jiul Petroșani, a doua zi erai în mină. Erau pedepse destule. Am fost dezamăgit de joc.

Eu nu văd atitudine, nu văd determinare, să facă presing, să alerge. Man a pierdut multe mingi, dar nu l-am văzut să se enerveze și să vină înapoi să recupereze. La fel și Moruțan. Am avut mare încredere în Olaru. Când vin la FCSB parcă uită fotbalul.

Avem jucători talentați, dar, din păcate, nu avem echipă. Cu siguranță este problema antrenorului. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, parcă nu ar fi prieteni între ei. Înainte aveam un lider în echipă, acum toată lumea e moale. Așa, nu avem nicio șansă la campionat”, a spus Helmut Duckadam.

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii 1. FCSB a evoluat în inferioritate numerică din finalul primei reprize.

Citește și ♦ E pregătit să revină la FCSB! Așteaptă ca cele două cluburi să ajungă la un acord