O legendă a României avertizează înaintea meciului cu Austria: “Trebuie să fim foarte atenți”

naționala-româniei

Marcel Răducanu (65 de ani) a prefațat partida de luni, dintre România și Austria.

Fostul jucător al Borussiei Dortmund este de părere că forța naționalei condusă de Franco Foda, provine de la jucătorii care evoluează acum în Bundesliga.

În naționala Austriei se regăsesc mai multe nume importante din campionatul Germaniei, printre care Marcel Sabitzer, Michael Gregoritsch sau Martin Hinteregger.

Marcel Răducanu crede că Sabitzer va fi principalul pericol pentru defensiva noastră.

“Austria și-a revenit și are mulți jucători în Bundesliga, deci este cu siguranță pe drumul cel bun. Nu doar Austria, ci multe echipe o să ne pună probleme la cum jucăm. Din păcate, nivelul campionatului nostru este unul foarte slab. Sabitzer este un jucător foarte valoros! Un fotbalist complet, cu clarviziune, trebuie să fim foarte atenți. Austria are o echipă compactă, foarte agresivă, care joacă bine. Sigur, va conta absența lui Alaba, este un jucător foarte valoros, dar cel care îl va înlocui va încerca să se ridice la nivelul lui, sunt convins de asta”, a spus Răducanu, pentru ProSport.

marcel raducanu

România și Austria se confruntă în al doilea meci al grupei din noua ediție de Liga Națiunilor, luni, 7 septembrie, de la ora 21:45

CITEȘTE ȘI Sorana Cîrstea, prima reacție după eliminarea de la US Open: “Cea mai dureroasă înfrângere”