O legendă a lui Real Madrid, complimente pentru colegul Gică Hagi și căpitanul Gică Popescu: ”A fost un geniu”

Real Madrid – Barcelona, cunoscut și ca ”El Clasico”, se va disputa sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 22:00, ora României.

Cu ocazia acestui duel plin de orgolii între cele două mari rivale din Spania, Fernando Hierro, fost jucător marcant și căpitan al ”Galacticilor” și-a adus aminte de vremurile în care îmbrăca tricoul lui Real și se duela cu românii Gică Hagi și Gică Popescu.

fernando hierro nuevo seleccionador espanol 1528891656099 36536100

Ajuns la 53 ani, Hierro nu a uitat de ”Rege”, cu care fost coechipier, dar și adversar. Fostul selecționer al Spaniei a avut numai cuvinte de laudă l-a adresa lui Hagi, despre care a mărturisit că are o relație apropiată și se întâlnesc când fostul decar al naționalei se deplasează la Madrid. Hierro a vorbit laudativ și despre Gică Popescu, pe care l-a admirat pentru valoarea și personalitatea de care a dat dovadă fostul căpitan de la Barcelona.

hagi popescu scaled
Gica Hagi,Gica Popescu.

De Gică ce pot să spun? Hagi a fost un geniu, un jucător spectaculos, adorabil ca om. De fiecare dată când vine la Madrid, ne sunăm, ne vedem, bem o cafea împreună, avem o relaţie foarte bună

„Mi-l amintesc, evident, pe Popescu. Gică Popescu a fost un super jucător la PSV Eindhoven, apoi a ajuns la Barca şi-n scurt timp a devenit căpitan, Asta vorbeşte mult despre valoarea lui ca fotbalist şi despre personalitatea lui, pentru că a reuşit totul super-rapid”, a declarat Hierro, conform Digi Sport.

gica popescu gica hagi

Fernando Hierro și-a petrecut aproape întreaga carieră la Real Madrid, între 1989 și 2003. Gică Hagi a jucat pentru Real Madrid, în perioada 1990-1992, și pentru Barcelona, între 1994 și 1996. Gică Popescu a îmbrăcat tricoul Barcelonei în perioada 1995-1997, și a purtat banderola de căpitan în al doilea sezon.

CITEȘTE ȘI –>> Hagi, în topul decarilor Barcelonei! Companie selectă pentru român