RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

O legendă a dinamoviștilor dă de pământ cu noii jucători ai „câinilor”: „Râșilor, plecați din România!”

Dinamo pare că merge din rău în mai rău și după venirea noii conduceri spaniole și după toate transferurile de răsunet făcute în Ștefan cel Mare!

Fostul președinte al lui Dinamo, Mircea Stoenescu (76 de ani), i-a criticat în termeni duri pe actualii jucători ai „câinilor” după o nouă înfrângere suferită aseară împotriva lui Sepsi Sf.Gheorghe, scor 0-2. Stoenescu s-a arătat profund dezamăgit de noile achiziții ale lui Dinamo și este de părere că aceștia nu au ce să caute la clubul din Ștefan cel Mare.

„Deportivo Dinamo București, fiindcă așa trebuie să se numească echipa acum, te face să râzi în hohote, după ce vorbești singur cu televizor și treci de faza dezgustului. Am râs în hohote de acești practicanți de fotbal, că nici jucători nu-i poți numi. Nu credeam să râd vreodată de echipa mea! E cea mai mare durere!

Acești copilași veniți de nu-știu-unde s-au pripășit pe la noi prin bătătură, au niște CV-uri grozave, Manchester City, Vasco de Gama, Flacăra Roșie Ursu-din-Pădure, dar ei sunt niște păcălici. Acum, la vârsta mea, le-aș recomanda doar atât: să-și facă bocceluța și să plece înapoi de unde au venit, unde or vedea cu ochii!” a declarat Mircea Stoenescu pentru Gsp.

Citește și Încă un motiv de sărbătoare la Sepsi după victoria cu Dinamo! Ce îi așteaptă acum pe jucătorii covăsnenilor

„Vă rog politicos, un singur titlu să puneți la prestația lui Dinamo și chiar la discursul meu: „Râșilor!”. Râșilor, plecați din România! Ați făcut istoria frumoasă a acestei echipe să se umple de rușine!

Ăștia vor și bani de salarii? I-aș pune să plătească retroactiv mâncarea și benzina consumată la deplasări. Avea tata o vorbă: „Hai că sunteții râșii de petrecere!”. Ăștia sunt băieții de acum, ar trebui să joace fără emblemă pe echipament. Duceți-vă cu Dumnezeu!

Eu nu cred că ei au fost la City, Real, Barca, Porto, pe unde au mai fost. Poate serveau la mese acolo, ospătari. Stați, mă oameni buni, cu familia, mergeți la o bere, nu mai veniți la fotbal la Dinamo. Măcar de-ar face pe lăutarii, să cânte, să țopăie!”, a mai spus printre altele completat fostul oficial al „câinilor”.

În ciuda transferurilor pe bandă rulantă, dar și a sumelor care s-au tot vehiculat, Dinamo ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 1, cu doar 5 puncte obținute în cele 8 meciuri disputate în actualul sezon.

Citește și Ce surpriză! Pe ce loc se află Dinamo în topul celor mai valoroase echipe din Liga 1

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare