Fostul mare jucător al Universității Craiova, Sorin Cârțu (63 ani), a vorbit despre șansele formației din Bănie la titlu.

„Sorinaccio” a explicat că ”Leii” au șanse mari să câștige campionatul în acest sezon. Acesta este de părere că elevii lui Devis Mangia trebuie să profite de conjunctura favorabilă din Liga 1 și să câștige titlul. La derby-ul etapei a-25-a dintre FCSB și Craiova, Cârțu mizează pe olteni.

”Anul ăsta sunt şanse mari să ia campionatul, poate profita de această conjunctură. Mangia s-a bucurat de cel mai mare sprijin, dintre toţi antrenorii care au fost din 2013 până azi. Toată lumea de acolo îşi doreşte campionatul, chiar dacă nu o spun, dacă nu apar. Orice alt loc ar fi o nemulţumire. Anul ăsta sunt şanse mari. Dacă nu se face anul ăsta, nu ştii când mai găseşti situaţia asta. Cred că va câştiga Craiova. Hai, un X2. Întâlnirile din play-off sunt mai importante, dar asta îţi creează alta stare de spirit.” a declarat Sorin Cârțu pentru DigiSport.

Universitatea Craiova se va deplasa duminică, 24 februarie, pe Arena Națională pentru meciul cu FCSB. În tur, oltenii s-au impus cu 2-1 pe ”Ion Oblemenco”.