RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

O legendă a CFR-ului îl trage de urechi pe Dan Petrescu: „Nu trebuie să fii mincinos”

Tony da Silva, portughezul venit în Gruia în urmă cu 13 ani, este la curent cu  scandalul izbuncit în Gruia între Alin Minteuan și conducerea campioanei. 

Fostul fundaș a rămas cu un gust amar în urma tratamentului primit de colegul său de cameră din perioada în care CFR încerca să își facă un nume în Europa.

„Nu știm exact ce a fost. Dacă eram în locul lui Minteuan aș fi făcut la fel. Are dreptate să-și ceară banii, a muncit pentru ei. Noi trebuie să fim serioși când muncim și așteptăm același lucru în schimb.

Întrebați-i pe Mara și pe restul din conducere dacă au renunțat la bani? Eu nu cred că au renunțat la bani. Nu trebuie să fii mincinos. Eu sunt plătit în acest moment”, a fost reacția lusitanului ajuns la 39 de ani pentru Pro Sport.

Nici Dan Petrescu nu a fost menajat deloc.

”Tot respectul pentru cariera de fost mare fotbalist și internațional a lui Dan Petrescu, tot respectul pentru cariera de antrenor de până acum, dar Alin Minteuan merită să fie tratat și el cu respect.

Este un fost căpitan al CFR-ului, iar colegul meu de cameră nu este un mincinos. La unele discuții a fost de față și soția lui Alin. Îl cunosc bine, vă repet: mi-a fost coleg de cameră la CFR, dar și antrenor!”, a încheiat portughezul.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Imagini cutremurătoare cu fotbalistul criminal și fiul său! Cum apare bestia cu chip de om

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare