Serialul „Game of Thrones” naște pasiuni și printre sportivii aflați la competițiile importante.

Este și cazul lui Sloane Stephens, care va juca la Madrid.

„Se întâmplă atât de multe lucruri în acest serial. Am auzit-o cu puţin timp în urmă pe Khaleesi, Emilia Clarke, spunând că episodul 5 va fi cel mai bun dintre toate. Asta mi-a bulversat toate teoriile. Aşa că acum nu mai încerc să ghicesc ce va fi şi mă las dusă de val. Am întrebat-o pe Madison Keys dacă mă poate ajuta să găsesc o modalitate de a avea HBO pe un calculator, să găsesc un VPN sau altceva.

Dar mă voi trezi în noaptea de duminică spre luni pentru a vedea noul episod. Pentru mine, lupta de la Winterfell (n.r. – episodul 3 – The Long Night), a fost cel mai bun dintre toate. Dar cam întunecat, nu doar pentru că toată lumea murea, ci pentru că ecranul televizorului meu era pur şi simplu negru. Mă întrebam ce se întâmplă, nu vedeam nimic, era ceaţă totală. A fost confuz. Şi apoi Arya? Să fim serioşi, cine se aştepta la aşa ceva? Însă eu am prevăzut. Pentru că unde era de 15 minute? Unde? Şi când a revenit şi a făcut ce a făcut…este enorm. Abia aştept episodul următor”, a spus Sloane Stephens.

Serialul este cel mai de succes program al HBO. Game of Thrones are 30 de milioane de telespectatori în Statele Unite, în medie, pentru fiecare episod.