O fostă legendă dinamovistă trage semnalul de alarmă: “E o mare înşelătorie pusă la cale de acești oameni!”

Situația de la Dinamo este un haos total sub conducerea acționarilor spanioli, iar clubul din Ștefan cel Mare are probleme din punct de vedere sportiv, dar și financiar!

Dinamo este departe de ceea ce aștepta toată lumea în momentul în care investitorii spanioli au preluat clubul de la Ionuț Negoiță, iar situația de la club se înrăutățește de la zi la zi.

Fosta legendă a dinamoviștilor, Cornel Dinu, a vorbit despre atmosfera din prezent de la clubul său de suflet și a mărturisit că a avut o discuție cu investitorii spanioli ai clubului, dar a rămas dezamăgit de aceștia.

cornel dinu

”Organizările în România, după 1990, au fost asocieri în privinţa comiterii de infracţiuni. În privinţa lui Dinamo e mai greu. Seamănă cu încercări de tâlhărie la drumul mare. Am avut o discuţie şi cu aceşti investitori din Spania. Voiam să-i văd şi eu şi voiam să văd dacă vor să facă ceva pentru Dinamo. Lucrurile sunt dramatice!, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Ulterior, “Procurorul” a mărturisit că a rămas terifiat de modul cum au administrat spaniolii clubul din Ștefan cel Mare de la momentul venirii acestora în România.

Citește și Cine este Pablo Cortacero în Spania: “Un necunoscut! Nu-l știe nimeni”

”Generaţia noastră nu e pregătită să înţeleagă ingineriile financiare. Cam acelaşi lucru e şi la Dinamo. Sunt siderat. Ce vă pot spune e că e o mare înşelătorie pusă la cale de o combinaţie de ardeleni, îl scot pe Ţălnar de aici, în care apare şi domnul ăsta cu pantofi de lac. Am rămas siderat, nu-mi vine să cred că s-a ajuns la aşa ceva.

De opt luni se vorbeşte despre interesul unui grup financiar. Lucrurile sunt neverosimile. Eu am descifrat totul. Cortacero probabil că-l cunoaşte pe acest Melero Marin, care a mai apărut, dar lumea nu bagă de seamă. Marin a fost contabil la Getafe, sunt spusele celor de la Dinamo, e un cunoscut al lui Cortacero. Eu m-am interesat şi am vrut să ştiu ce s-a întâmplat. Marin a vrut să ia cu Cortacero, Almeria. Problema e simplă. Au apărut Şerdean, care e căutat în lumea justiţiei, şi transferurile sunt făcute, toate, de Marin, care e un simplu contabil, dar care se ocupă şi de fotbal, de jucători!”, a mai spus Cornel Dinu pentru sursa citată.

Dinamo este penultima în Liga 1, cu doar 6 puncte acumulate în cele 10 etape disputate în actualul sezon. “Câinii” vin după șase meciuri fără succes în campionat, iar antrenorul, Cosmin Contra, este aproape să plece de la echipă, din cauză că s-a simțit mințit de spanioli în momentul venirii la Dinamo.

Citește și Bomba de la miezul nopții! Noi investitori la Dinamo?! “Există un fond de investiții care dorește să se implice!”