O fostă LEGENDĂ a Craiovei RÂDE de Dinamo! ”Nu-mi strică somnul sau masa de Crăciun că ajung ei în B”

Dinamo a suferit un alt eșec la diferență de 3 goluri, 1-4 cu Astra Giurgiu. Formația din capitală trece prin momente complicate, însă situația lor este motiv de bucurie pentru alții. Sorin Cârțu, 63 de ani, i-a ironizat pe rivalii tradiționali ai Universității Craiova, echipa la care atacantul a scris istorie.

Fostul atacant al formației din Bănie nu a avut milă față de echipa antrenată de Mircea Rednic. Cârțu a explicat că nu l-ar deranja ca Dinamo să retrogradeze în Liga 2. Acesta a mai adus în discuție și defensiva formației din Ștefan cel Mare.

E rușinos tot ce e acolo. După mine, se pot duce și în Divizia B, nu m-aș supăra. Nu-mi strică somnul sau masa de Crăciun faptul că le merge lor prost. Dacă te cheamă Dinamo nu înseamnă neapărat că trebuie să fii o echipă puternică.

Compartimentul defensiv e incredibil. Vorba lui Cornel Dinu, Katsikas aleargă mai lent decât tramvaiul. E imobil, zici că dă cu muchia când respinge mingea cu capul. a declarat Sorin Cârțu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și Un dinamovist, dorit în La Liga! Echipa care îl doreşte este la jumătatea clasamentului

cartu

283 de apariții și 107 goluri sunt cifrele lui Cârțu în tricoul Universității Craiova.

Ultima întâlnire dintre Dinamo și Craiova în Ștefan cel Mare s-a terminat umilitor pentru olteni. Mattia Montini a realizat primul său hattrick din carieră, iar ”câinii” s-au impus cu 3-0. În urma înfrângerii, formația din Bănie a ajuns la 25 de ani fără victorie împotriva lui Dinamo în capitală.

Citește și Dinamo nu are liniște de Sărbători! Programul ‘câinilor roșii’ în următoarea lună