O fostă glorie a Stelei deschide școală de fotbal! Selecțiile se fac în acest weekend!

Nana Falemi (44 de ani), fost jucător al Stelei și actual antrenor, înființează Școala de Fotbal FC Nana Juniors împreună cu directorul McCann Romania, Bogdan Enoiu.

Copiii pasionați de acest sport au șansa sâmbătă și duminică de a face primii pași către o carieră de succes în fotbal. 

falemi scoala fotbal 1

Antrenamentele coordonate de antrenori specializați se vor face săptămânal. Vor fi două antrenamente cu mingea și un antrenament de pregătire atletică. Copiii talentați din familii nevoiașe nu vor fi neglijați și vor primi burse.

Vrem să fim buni educatori, să dezvoltăm spiritul colectiv, calitatea umană, inteligența socială. Sunt mai importante pentru mine, decât  să îi învăț pasa cu latul. Pe termen lung, aceste calități, te duc la performanță în fotbal și în viață!”, a spus fostul mijlocaș defensiv.

Copiii vor avea la dispoziție echipament de joc, materiale de antrenament și joc la sfârșit de săptămână. În timpul antrenamentelor, cei mici vor avea oportunitatea de a fi urmăriți de oameni importanți din Liga 1. Taberele nu vor lipsi din activitățile viitorilor fotbaliști, la care se vor adăuga și alte evenimente.

Nana Falemi(44 de ani) a bifat în cariera sa echipe precum: Petrolul Ploiești, Steaua București, Gaz Metan Mediaș. Cea mai lungă perioadă din carieră a petrecut-o în tricoul roș-albaștrilor(2000-2005). Are 5 selecții pentru naționala Camerunului.