“O fosilă ca mine atrage 50.000 de spectatori! El, nici patru suporteri!” Vezi cine l-a supărat pe Pancu

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a inflamat spiritele cu o declaraţie făcută înaintea derby-ului dintre CSA Steaua şi Academia Rapid, programat sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19.45, pe Arena Naţională.

Întrebat ce aşteptări are de la derby, Dumitru Dragomir a surprins şi a transmis că meciul de sâmbătă, la care se anunţă cel puţin 40.000 de spectatori, va fi un caz izolat, pentru că fanii fotbalului din România nu vor fi atraşi de nivelul scăzut.

“Nu va însemna nimic dacă vor veni mulţi fani. Şi la Rangers, în Liga a 4-a din Scoţia, veneau 40.000 de fani. Ce să vezi la Liga a 4-a? E doar un foc de paie acest meci. Lumea vine ca să vadă valori fotbalistice, nu fosile. Dumnezeule, ce să vezi la Liga a 4-a? Fotbalişti care aleargă cu încetinitorul? Se satură lumea după unul sau două meciuri”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro X.

“O fosilă ca mine atrage 50.000 de spectatori în 2018, dânsul nu ştiu dacă atrage patru suporteri pe stadion”

Vizibil deranjat de afirmaţiile fostului şef al LPF, veteranul din Giuleşti, Daniel Pancu, a ieşit la atac şi l-a taxat pe Dumitru Dragomir.

“Ce a făcut domnul Dragomir nu se face. Niciodată! Este o declaraţie tristă, chiar tragică aş putea spune. Practic, un om care a condus fotbalul românesc atâţia ani a transmis un mesaj public prin care le-a cerut oamenilor să nu vină la stadion. Păi, unde să se ducă, la Bistriţa cu Ceahlăul? Mă face pe mine fosilă? Păi, o fosilă ca mine atrage 50.000 de spectatori în 2018, dânsul nu ştiu dacă atrage patru suporteri pe stadion”, a spus Pancu, la Digi Sport.

În vârstă de 40 de ani, “Pancone” va sta pe bancă la derby-ul de sâmbătă şi va intra doar dacă va simţi că e la parametri normali.

Spynews.ro