Conducerea clubului CS Mioveni l-a demis pe antrenor Daniel Oprița! Înfrângerea cu Farul Constanța din ultima etapă a Ligii a 2-a i-a nemulțumit pe argeșeni, potrivit realitateadearges.net.

Ieri, în etapa a 34-a din divizia secundă, Farul a câștigat la Mioveni cu 2-0 și a scăpat de grijile retrogradării. 

CS Mioveni ocupă locul 7 în clasament și are cinci meciuri la rând fără victorie.

În urma ultimelor rezultate nesatisfăcătoare, înregistrate de echipa de fotbal, conducerea clubului a luat următoarele măsuri:

  • jucătorii au fost sancţionaţi cu amendă pentru meciurile pierdute pe propriul teren în acest retur de campionat, iar salariile au fost blocate pe o perioadă nedeterminată.
  • cu antrenorii Daniel Opriţa şi Ştefan Nofitovici s-a ajuns la un acord verbal pentru încetarea contractelor, urmând ca în zilele următoare să se semneze rezilierea 
    Pentru etapele care au mai rămas de jucat, de pregătirea echipei se va ocupa un antrenor din cadrul clubului, pe care îl vom anunţa ulterior„, se arată într-un comunicat al clubului argeșean.

Daniel Opriţa (37 de ani) a preluat echipa din Mioveni la începutul acestui an. Obiectivul său imediat era formarea unui lot competitiv, iar din următorul sezon promovarea în Liga 1.