O delegație a UEFA, condusă de către fostul mare fotbalist și campion european francez Jean-François Domergue, a vizitat baza de pregătire a Academiei FCSB.

Domergue, managerul departamentului de dezvoltare fotbalistică din cadrul UEFA, s-a aflat în România la invitația Federației Române de Fotbal.

Jean-François Domergue a fost însoțit de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, și de fostul jucător al FCSB Lucian Sânmărtean, actualmente membru în staff-ul FRF. Cei trei au fost întâmpinați de către președintele FCSB, Valeriu Argăseală.

Baza de pregătire a FCSB este luată în calcul pentru a găzdui antrenamente ale echipelor naționale care vor disputa meciuri din cadrul EURO 2020 la București.

După o întâlnire cu conducerea clubului și antrenorii Centrului de Copii și Juniori, în timpul căreia s-a informat cu privire la organizarea activității acestora și metodele de antrenament folosite, acesta s-a declarat mulțumit și i-a felicitat pe aceștia pentru eforturile depuse până în prezent. Clubul nostru îi mulțumește domnului Domergue pentru vizită și îl așteaptă la Baza Sportivă FCSB și în viitor!„, se arată într-un comunicat al FCSB.

​Euro 2020 se va desfășura între 12 iunie și 12 iulie, în 12 orașe europene inclusiv București. Capitala României va găzdui trei partide din grupe şi una din optimile de finală.