O asociație vrea să cumpere Dinamo! “Bugetul va fi mult mai mare”

Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo (ADPD) a anunțat că vrea să cumpere acțiuni de la Ionuț Negoiță. În spatele acestei inițiative se află Cornel Dinu şi actorul Răzvan Oprea, care au planuri mari: buget important și înființarea unei academii de fotbal.

Asociația este non-profit și mizează pe cotizații însemnate din partea fanilor ‘câinilor roșii’.

Ionut Negoiță negociază cu omul de afaceri Claudiu Florică vânzarea pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo.

Vom încerca să cumpărăm o parte dintre acţiunile lui Dinamo. Trebuie făcută o platformă prin care se vor face plăţi, aşa cum e la toate cluburile mari. E o chestiune de zile.

Oricine ar fi patron la Dinamo, noi ne vom manifesta dorinţa de a cumpăra un număr cât mai mare de acţiuni şi de a contribui anual la bugetul lui Dinamo. Avem şi condiţii, adică banii să fie folosiţi exclusiv pentru club. Partea noastră de profit o vom folosi în Academia lui Dinamo.

Bugetul nostru oricum va fi mult mai mare faţă de ceilalţi, iar ei vor trăi de pe urma noastră. Vom trece şi la preluarea întregului pachet de acţiuni, încet-încet. Pe lângă ‘Mister’ (Cornel Dinu) nimeni nu face nimic pentru club şi cu asta am spus tot“, a spus Răzvan Oprea pentru ProSport.

Spynews.ro