Nume surpriză propus pe “banca tehnică” a Craiovei: “El n-o fi bun în Oltenia? E bun doar afară?”

Aurel Țicleanu (61 de ani), fost component al Craiovei Maxima și a echipei naționale, a vorbit despre înfrângerea suferită de Universitatea Craiova, cu 0-2, administrată de FCSB etapa trecută.

Fostul mijlocaș este convins că Emil Săndoi (55 de ani) ar obține performanțe notabile la echipa din Bănie.

Prima repriză cei de la Craiova nu au fost mai prejos, dar în a doua s-au întâmplat niște lucruri. Cred că au vrut să facă pressing prea avansat, au fost prinși sus și tinerii de la FCSB au făcut diferența.

aurel ticleanu

Sunt lucruri de pus la punct la Craiova, au luat niște note false, amărăciunea e mare. Sorin Cârțu trebuie să fie director tehnic, Săndoi nu poate să lipsească de acolo. Astăzi, dacă nu faci echipă, poți să ai ce individualități vrei. Săndoi n-o fi bun în Oltenia? E bun doar afară? Aici e problema”, a declarat Aurel Țicleanu, la Digi Sport.

Produs al școlii craiovene de fotbal, Emil Săndoi a debutat le seniori, la vârsta de 18 ani, în 1983. Săndoi a evoluat în Bănie până în 1999, în această perioadă având scurte stagii și la Angers (95-96) și FC Argeș (96-98). În 1990 a participat cu echipa națională la turneul final al CM din Italia.

Emil Săndoi a reușit rezultate foarte bune, pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște. După 15 etape, formația dâmbovițeană ocupă locul 6, cu 20 de puncte.

emil-săndoi-chindia-târgoviște

Citește și Cortacero, atacat de o legendă a Craiovei Maxima: “Cine e emblemă la Dinamo? Cornel Dinu! Păi ia-l băi, băiatule”