CS U Craiova s-a impus la pas, 3-1, în deplasarea de la Concordia Chijana. Echipa din Bănie s-a apropiat de podium, iar antrenorul Devis Mangia a fost numai zâmbet după meci. 

Chiar și fără Mitriță, suspendat, Craiova n-a avut probleme la Chiajna, s-a apropiat la două puncte de FCSB și la unul singur de Viitorul, echipele care ocupă locurile doi, respectiv trei în clasament.

„E important că am câştigat. Am jucat bine în prima repriză, dar sunt nemulţumit că am luat gol din fază fixă. Lucrăm foarte bine la astfel de momente, dar azi a fost aşa şi asa. În repriza a doua, a fost un ritm puţin scăzut, însă am controlat meciul.

Am jucat puţin mai bine decât cu Dunărea Călăraşi. Acela a fost un meci mai închis, au jucat cu 5 în apărare şi a fost greu să găsim spaţii.

Daca vrem să facem ceva, trebuie să câştigăm aceste meciuri. Nu e presiune, dar trebuie să câştigăm meciurile. Pentru mine nu e important clasamentul acum, o să vedem mai târziu”, a declarat antrenorul Devis Mangia, după partida de la Chiajna, potrivit Digisport.

CITEȘTE și VIDEO | CRAIOVA, de neoprit la Chiajna! Oltenii sunt la două puncte de FCSB