RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Nu toţi sunt de partea LPF în scandalul VAR! “Domnul Iorgulescu e un personaj nu discret, e pierdut!”

Valeriu Iftime a avut o luare de poziţie în războiul dintre Federaţie şi Ligă pe tema introducerii arbitrajului video. Finanţatorul lui FC Botoşani îl acuză pe Gino Iorgulescu pentru lipsa de implicare la conducerea LPF.

Dacă Gigi Becali a pus tunurile pe preşedintele FRF, finanţatorul lui FC Botoşani crede că mai vinovaţi de amânarea introducerii VAR sunt oficialii LPF.

Valeriu Iftime crede că reprezentanţii cluburilor din Liga 1 trebuie să ia în propriile mâini rezovlarea problemei.

„Eu cred că nu se vrea VAR-ul, sincer. Vinovată e Liga. Eu văd mai mult echilibru la federație, domnul Burleanu este mai activ și mai echilibrat. Liga dacă vrea să aducă arbitri din China, aduce. Eu am vorbit la un moment dat cu domnul Iorgulescu, mi s-a părut un om normal, i-am zis că îl votez. Nu știu de ce nu vor să stea față în față. Atunci am vorbit cu el ultima data, de la mine nu a vorbit nimeni niciodată cu el.

Domnul Iorgulescu e un personaj nu discret, e pierdut. Avem nevoie de o ligă activă, Justin Ștefan este singurul om viu de acolo. Haideți să votăm noi între noi dacă vrem VAR. Nu vrea toată lumea. VAR-ul ăsta costă, trebuie să îl plătim noi. Dacă este doar 500.000 de euro, este o chestiune rezolvabilă.

Eu sunt de acord, să mi se ia bani din drepturile TV și să facem VAR. Eu văd mai mult o luptă fără niciun fel de logică. Ce treabă are secretarul general să vorbească la televizor despre VAR?! Noi trebuie să decidem dacă vrem sau nu VAR! Noi avem nevoie de VAR, noi ne-am asociat. Nu vrem? Nu mai facem. Trebuie să strângem cureaua toți să luăm VAR” – a declarat Iftime la Digi Sport.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali, ameninţare pentru Burleanu! „Scot echipa de pe teren!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare