Nu toată lumea îi vrea răul lui Dinamo: ,,Nu-i văd la retrogradare şi nici la baraj”

Dinamo trece prin momente dificile în acest sezon, aflându-se mai degrabă mai aproape de retrogradrae decât de salvare, după cum arată clasamentul.

Toate problemele de la Dinamo au făcut ca echipa să ajungă din nou în play-out, încercând să nu cadă în Liga a 2-a, la fel ca în finalul sezonului trecut.

dinamo 8

Acum, Dinamo se pregăteşte de un nou meci în Liga 1, contra celor de la Gaz Metan Mediaş. Răzvan Pleşca, portarul ardelenilor, spune că îşi doreşte să obţină o victorie cu echipa din ,,groapă”, pe care nu o vede la finalul sezonului retrogradând.

,,Emoții sunt întotdeauna, pozitive, fiindcă facem ceva ce ne place, ne facem meseria, iar la fotbal trebuie să ai sentimente. Mai ales dacă adversarul se numește Dinamo București, care rămâne un brand în România. Dinamo are jucători buni, altele sunt problemele mari acolo, dar nu sunt eu în măsură să vorbesc. 

plesca

Logic, îmi doresc să învingem, mai ales că nici noi nu o ducem minunat. Foarte sincer vă spun, nu vreau să ”adorm” pe nimeni, dar nu văd Dinamo la retrogradare sau chiar pe loc de baraj la finalul campionatului.”, a declarat Răvan Pleşca, pentru GSP.ro.

Partida dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş, din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1, se va disputa în această seară, de la ora 20:30.

dinamo 6

Citeşte şi Suporterii celor de la Steaua o vor pe Dinamo retrogradată: ,,Bagă câinii în B”