După ce l-au convins pe Jaime Penedo să-și prelungească înțelegerea cu Dinamo, oficialii grupării din „Ștefan cel Mare” au mai dat o lovitură pe piața transferurilor. Alb-roșii au ajuns la un acord cu fundaşul dreapta al naţionalei U21, Andrei Radu.

Andrei Radu a confirmat zilele trecute că avea o ofertă de la Dinamo, dar aștepta ceva concret din partea grupării din Ștefan cel Mare.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani a semnat pentru trei sezoane, după o experienţă mai puțin plăcută din Cipru. Problemele financiare prin care a trecut Aris Limassol au dus la retrogradarea echipei, iar Andrei Radu ar mai avea de primit cinci salarii, o sumă care ajunge la 100.000 de euro, conform Digi Sport.

Fundașul a fost lăudat și de antrenorul Florin Bratu, spunând că aducerea lui Andrei Radu e benefică pentru Dinamo: „Andrei Radu e un jucător bun, îl ştim, a mai fost la Dinamo, a crescut foarte mult în ultimii ani, este titularul echipei naţionale de tineret şi ne gândim şi la el, pentru că avem nevoie pe fiecare post câte doi jucători pentru a crea concurenţă.”

De Andrei Radu au fost interesate și campioana CFR, dar și alte echipe precum Basel, Lugano sau Antwerp, dar Dinamo le-a luat fața tuturor cu o ofertă concretă.

Andrei Radu a disputat 21 de meciuri în acest sezon pentru Aris Limassol. Este cotat de site-ul transfermarkt.de la 300.000 de euro.