Iuliu Mureșan e istorie pentru CFR Cluj! De trei săptămâni, cel care decidea totul la echipa campioană nu s-a mai implicat deloc în viața grupării din Gruia.

Deși, Consiliul de Administrație al CFR-ului îi oferise lui Mureșan funcția de președinte de onoare, fostul oficial al ardelenilor a refuzat oferta, considerând această nouă funcție fiind doar una de decor.

Despărțirea este una definitivă și este confirmată chiar de antrenorul principal al CFR-ului, portughezul, Toni Conceicao: ”Sunt trei săptămâni de când Iuliu Mureşan nu se mai implică în viaţa CFR-ului. Eu consider că acesta este un capitol încheiat. Preşedintele Mureşan a fost un om important la acest club, este un om pe care îl stimez. Îl respect şi cu care voi rămâne în relaţii bune”, a spus Toni Conceicao, citat de prosport.ro.

Citește și VIDEO | Două mari legende ale lui Dinamo recunosc: ”În copilărie am ținut cu CCA-ul. Actuala Steaua!”

Mai mult, Iuliu Mureșan este regretat și de jucătorii formației campioane. Ciprian Deac, regretă plecarea președintelui sub comanda căruia clubul a înregistrat cele mai mari performanțe din istoria sa: “N-am mai vorbit cu dânsul. Mie îmi pare foarte rău, pentru că domnul Iuliu Mureşan se identifică cu acest club, sub comanda dânsului s-au obţinut cele mai importante performanţe şi mi-ar părea rău să nu-l mai văd aici. Când spui Iuliu Mureşan, te gândeşti automat la CFR”, a declarat Ciprian Deac pentru sursa citată.