“Nu mai au nevoie de prostii și câștigă curat!” Reacție surprinzătoare după marea victorie de la Glasgow

CFR a impresionat pe toată lumea după victoria incredibilă cu Celtic, scor 4-3.

Contestați puternic în trecut de Adrian Porumboiu, clujenii au fost acum lăudați de omul care a dus-o pe FC Vaslui la un pas de titlu.

“E o calificare istorică, mai ales în fața unei echipe precum Celtic. Am fost un aprig contestatar al celor de acolo, dar de un și jumătate aprecierile mele sunt laudative. Au cel mai bun antrenor posibil și imposibil din România. Jos pălăria! Trebuie să apreciez ceea ce e de apreciat.

Spun de mult timp, Țucudean e cel mai bun atacant. CFR are o echipă bună, cu experiență, o trupă solidă care joacă exact ceea ce le recomandă antrenorul. Dan Petrescu știe să califice, nu să joace ofensiv. Indiferent ce s-ar spune, nimeni din România nu se poate compara cu CFR. Va fi greu de învins, trebuie să fim obiectivi”, a spus Porumboiu, conform gsp.ro.

porumboiu

“Bravo celor care conduc, nu mai au nevoie de prostii. Acum câștigă curat, sunt niște victorii pe care nu le poate pune nimeni la îndoială. Nu mai sunt sprijiniți să ia campionate, succesele lor de acum sunt total meritate”, e sigur fostul mare arbitru.