”Nu-i de mine stilul FCSB”. Fotbalistul care ar refuza o ofertă de la formația vicecampioană

Eric de Oliveira (34 de ani) nu se vede jucând la FCSB. Mijlocașul lui FC Voluntari este de părere că stilul de joc al formației roș-albastre nu i se potrivește.

„Echipele pe unde am fost și-au schimbat sistemul de joc pentru mine, la Viitorul, la Pandurii. Cred că Botoșani sau Gaz Metan mi s-ar potrivi ca stil. FCSB are foarte mulți tineri de calitate, dar nu sunt omogenizați, nu au o structură precum CFR și nu cred că mi s-ar potrivi acolo”, a spus Eric de Oliveira, potrivit ProSport.

Deși a fost ofertat de echipe de top din România, Eric n-a îmbrăcat tricoul niciuneia. Fotbalistul originar din Brazilia arată cu degetul spre conducerea Gazului, care, potrivit acestuia, n-a acceptat nicio ofertă venită pe numele său.

„Am avut destule oferte de la echipele astea, dar Gaz Metan nu a fost de acord cu acele oferte. Ei au vrut să rămân, să terminăm cât mai sus. Nu a fost lipsa mea de voință să ajung la echipele astea. După 2010 au mai fost nişte ocazii, însă unii dintre oameni au fost neserioși. Niciun regret nu trebuie să fie. Daca ajungeam la una din echipele astea poate eram mai apreciat, dar nu se știe. Am făcut performanţă la toate 3 echipele de până în Voluntari”, a mai spus Eric.

Citește și ♦ Alex Mitriță, dat de gol de soție! Cum își petrece timpul în plină pandemie de coronavirus