Bogdan Lobonț, 40 de ani, a explicat într-un interviu pentru ziarul Corriere dello Sport despre transferul lui Răzvan Marin la Roma. Acesta a mai vorbit și despre Ianis Hagi și menționat ce jucător îi place mult.

Fostul jucător al celor de la AS Roma a venit în România și are planuri mari cu Universitatea Cluj. Antrenorul român a menționat jucătorul lui preferat din Liga 1 și a oferit mai multe detalii despre transferul lui Răzvan Marin la formația din Serie A. De asemenea, acesta a mai vorbit și despre Ianis Hagi, căpitanul celor de la Viitorul.

„Răzvan Marin este puternic şi are dorinţă de a intra în joc, evoluează de doi ani, constant, în campionatul din Belgia, cred că ar fi un transfer bun pentru AS Roma. S-a adaptat imediat în străinătate, dar eu nu ştiu nimic de eventuale negocieri.

Este extrem de talentat. L-am cunoscut bine la echipa naţională. La Viitorul demonstrează cât este de talentat. Şi nu este singurul jucător tânăr important, la noi sunt mulţi alţii. Este nevoie doar să li se ofere posibilităţi mai bune pentru a se exprima şi mai bine.” a povestit Lobonț într-un interviu pentru Corriere dello Sport.

Chiar dacă antrenorul celor de la U Cluj a avut numai cuvinte de laudă pentru cei 2 jucători, altă ”perlă” din Liga 1 preferă Lobonț. Îmi place de un fundaş care joacă alături de Hagi la Viitorul, este vorba de Tudor Băluţă, născut în 1999, care îl are ca agent pe amicul meu, Pietro Chiodi.” a explicat ”Pisica”.

Corvinul Hunedoara, Rapid, Dinamo, Ajax, Fiorentina și Roma sunt echipele pentru care a evoluat Bogdan Lobonț. Pentru Echipa Națională de Fotbal a României el a adunat 86 de prezențe.

Vezi și VIDEO | Dumitrescu Ilie, mulțumim pentru momentele de MAGIE! Fostul internațional a împlinit 50 de ani