Nu e de joacă! Gigi Becali recunoaște că e pe minus: “FCSB este datoare la mine”

gigi-becali-fcsb-2

Finanțatorul roș-albaștrilor a redus de curând salariile jucătorilor pentru o perioadă de șase luni și spune că măsura are și rolul de a diminua pierderile pe care acesta le înregistrează. 

Ratarea calificării în grupele cupelor europene în ultimii doi ani la care se adaugă păstrarea jucătorilor cu anumită cotă au schimbat balanța în ceea ce privește veniturile și cheltuielile la FCSB. Gigi Becali a băgat tot mai adânc mâna în buzunar și spune că în acest moment clubul este dator la el.

“Situația nu e instabilă în acest moment, este 0. Nu comparați situația mea financiară cu cea a Stelei. E sub minus, e îngropată. Eu nu sunt dispus să dau banii mei la fotbal. FCSB are datorie la mine 5-6 milioane de euro. Dacă nu se reglementează situația până în septembrie, fac curățenie. Vând Man, Tănase, Coman, Moruțan. De mine să uitați. La revedere, ce, am băut gaz să pierd banii?”a spus finanțatorul la Digi Sport.

man coman

Gigi Becali a mai dezvăluit și numele celor doi jucători care nu au agreat încă noile prevederi contractuale.

„Au semnat toți în afară de Soiledis și de Planic, care nu este în București. În rest, toată lumea. Mai sunt ăia 5, pe care oricum îi bag în șomaj tehnic, Bălgrădean, Gnohere, Adi Popa, Momcilovic și cu Alexandru Stan. Dacă nu sunt bani să dai, de unde să dai? Ce dacă au trecut două săptămâni?!” a fost comentariul latifundiarului din Pipera.

CITEȘTE ȘI –>> Dinamovistul Pujlic pleacă din România! “Ne reduc salariile fără să fim întrebaţi!”