RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Nu e de glumă cu Becali! Patronul FCSB avertizează: ”Nu mai am chef de pași greșiți!”

Gigi Becali a vorbit despre victoria echipei sale, scor 2-0, cu Gaz Metan.

Florinel Coman și Dennis Man au marcat golurile roș-albaștrilor pe Arena Națională.

Patronul FCSB a dezvăluit că a fost mulțumit de prestația lui Gnohere, însă nu înțelege de ce francezul a fost schimbat cu Moruțan.

”M-a surprins schimbarea lui Gnohere cu Moruțan, deoarece pe mine unul Bizonul chiar m-a mulțumit cum a jucat. Ce vreți să facă mai mult? Nu știm toți că are kilograme în plus? Acum ce mai comentăm?

Nu știu ce a declarat Vintilă după meci despre Gnohere, că nu am stat să mă uit. Dar mie Bogdan nu mi-a spus că l-a scos că nu a respectat anumite sarcini de joc. E treaba lui Vintilă ce v-a spus vouă” a declarat Becali.

 

Chiar dacă a fost surprins de decizia lui Vintilă, Becali îl laudă pe antrenorul echipei sale: ”Până la urmă a ieșit bine, deci pot să-i spun bravo lui Vintilă. Pe mine mă interesează când mă uit la finalul meciului și văd cât indică tabela de marcaj. Erau foarte importante cele trei puncte pentru noi, deoarece trebuie să punem presiune pe CFR Cluj.

Dar dacă tabela nu era așa după schimbarea lui Gnohere, atunci era o mare problemă. Nu mai am chef de pași greșiți, iar eu nu glumesc cu nimeni. Nu mai este de joacă a mai spus patronul FCSB.

În următoarea etapă, formația din Capitală va juca cu Viitorul, la Constanța.

Citește și Gigi Becali a fost dat de gol! Dezvăluiri din interiorul FCSB

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare