RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Noul transfer al lui Dinamo vrea să le intre la inimă fanilor: „Fac quiz-uri cu familia despre istoria clubului”

Dorit de Dusan Uhrin la Dinamo, fundașul dreapta Kristian Kostrna (26 de ani) se pregătește temeinic pentru debutul în tricoul „câinilor”.

Kostrna s-a înțeles deja cu clubul din „Ștefan cel Mare”, iar duminică va zbura în România pentru ca luni să semneze actele. Fundașul spune că este pregătit să debuteze în tricoul „câinilor” încă de la meciul cu Astra.

„Duminică zbor spre România, apoi, luni, semnez actele. Sper să fie într-un ceas bun. Știu că este un club foarte mare din România, cu o istorie bogată, cu suporteri emoționali și impresionanți. Am citit că au multe campionate câștigate și Cupe. Plus meciuri mari în Europa.

Da, m-am uitat și la program. (râde) Acum, fac quiz-uri cu familia despre cunoștințele pe care le-am prins din istoria lui Dinamo.

Eu sunt gata oricând. Aș mai avea nevoie de o săptămână de antrenamente ca să mă cunosc cu colegii, cu oamenii din staff-ul tehnic. Dar de-abia aștept să vin la pregătiri, apoi e bine că meciurile oficiale încep imediat. Știu că trebuie să o batem neapărat pe Astra în prima partidă.

Îmi place să îmi asum responsabilități în meci. Iar dacă prind mingea, știu ce trebuie să fac cu ea și ce-i trebuie ca să se ducă unde trebuie”, a spus Kristian Kostrna, pentru Gazetă.

Kristian-Kostrna-vine-la-dinamo

Fundașul slovac a evoluat ultima oară la Dunajska Streda, pentru care a jucat 47 de meciuri.

Citește și ♦ Ionuț Radu pleacă de la Genoa! Anunțul făcut de impresarul său

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare