RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Norvegienii le-au pus gând rău tricolorilor și au făcut o comparație cu sârbii: „Românii sunt la un nivel inferior!”

La fel ca naționala României, norvegienii au ratat și ei calificarea la EURO 2020, după ce au fost eliminați de Serbia, scor 1-2, după 120 de minute.

Ratarea calificării la Campionatul European i-a făcut pe norvegieni să își dorească și mai mult o victorie în fața României în această seară, la Oslo. Antrenorul nordicilor, Lars Lagerback, a declarat că echipa sa este dornică de a se răzbuna pentru meciul pierdut în play-off-ul EURO 2020 și din punctul său de vedere, naționala noastră este mai accesibilă decât cea a sârbilor.

„România este mai presus de toate o echipă cu o tehnică bună. Ei nu sunt la fel de experimentați ca Serbia, dar dacă îi comparăm cu ei, românii sunt la un nivel inferior!”

Dacă nu suntem dornici de răzbunare după ce am arătat ultima dată, nu suntem profesioniști. Am incredere că vom face un meci bun mâine seară!”, a declarat selecționerul Norvegiei, Lars Lagerback.

Un alt mesaj a venit și din partea portarului reprezentativei nordice, care își dorește mai mult decât orice o victorie în fața României pentru a face uitat eșecul contra Serbiei.

„A fost foarte greu după meciul cu Serbia, a fost o dezamăgire mare. Acum trebuie să ne resetăm și pentru că avem în față un meci important cu România. Ne este foame de răzbunare! Avem nevoie de victorie mâine și în urmatorul meci pentru a fi în fruntea grupei. Suntem pregătiți pentru asta!”, a declarat Rune Jarstein.

România va juca în această seară la Oslo, contra Norvegiei, în meciul din grupa Ligii Națiunilor. În acest moment, tricolorii este lider în ierarhie cu 4 puncte obținute după primele 2 meciuri, în timp ce Norvegia este pe locul al treilea, cu doar 3 puncte acumulate.

Citește și Sevilla a pus ochii pe un fotbalist român! Impresarul jucătorului a fost deja contactat de spanioli

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare