Noile transferuri ale ”câinilor”, în culmea fericirii! Mesajele transmise de Lopez și Gonzalez

Alexander David Gonzalez și Ismael Lopez Blanco, noii jucători care fac parte din revoluția lui Contra la Dinamo, au oferit primele reacții după ce s-au înțeles cu roș-albii.

”Guriță” vrea să schimbe total formația din Ștefan cel Mare, iar transferurile se fac pe bandă rulantă la clubul din Capitală.

Lopez și Gonzalez sunt doar doi dintre jucătorii transferați de ”câini” în această toamnă.

Cei doi fotbaliști sunt în culmea fericirii și au oferit primele reacții după ce s-au înțeles cu roș-albii: ”Un club nou, o țară nouă, o experiență nouă, o nouă provocare. Sunt fericit că am ajuns la Dinamo.” a fost mesajul lui Ismael Lopez.

”Sunt foarte fericit că am ajuns la Dinamo București!!! Mulțumesc pentru oportunitate.” a transmis și Alexander Gonzalez.

Lopez Gonzalez Dinamo

”Bine ați venit la Dinamo București, Alexander David Gonzalez și Ismael Lopez Blanco!

București, 4 septembrie 2020. Fotbaliștii Alexander David Gonzalez și Ismael Lopez Blanco au trecut testele medicale efectuate în Capitală și au semnat contracte cu FC Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial.

48 de selecții și un gol are Alexander David Gonzalez pentru echipa națională a Venezuelei.
Sezonul trecut la CD Mirandes, în Segunda Division, 32 de meciuri în campionat și 6 în Cupa Spaniei, Alexander David Gonzalez a mai evoluat în carieră pentru Caracas (Venezuela), Young Boys, Aarau și Thun (Elveția), Huesca și Elche (Spania).

6 este numărul echipelor la care a evoluat Ismael Lopez Blanco: Athletic Bilbao, Real Zaragoza, Lugo, Sporting Gijon, Omonia Nicosia și Tenerife.
Ismael Lopez Blanco a adunat 66 de meciuri (2 goluri) în La Liga și 95 de partide (8 goluri) în Segunda Division, fiind convocat în carieră la loturile naționale U19 și U17 ale Spaniei.

Foto, de la stânga la dreapta: Alexander David Gonzalez, Rufo Collado și Ismael Lopez Blanco.” au anunțat dinamoviștii în urmă cu câteva zile.

Bine ați venit la Dinamo București, Alexander David Gonzalez și Ismael Lopez Blanco!București, 4 septembrie 2020….

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Joi, 3 septembrie 2020

Citește și Prunea atacă din nou oficialii de la Dinamo: ”I-au trecut șoferi în fișa postului!”