Noi vești despre starea de sănătate a lui Dănuț Lupu! Ce a transmis soția fostului fotbalist

Fostul fotbalist român, Dănuț Lupu, a fost internat zilele trecute de urgență la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Colentina, după ce a fost infectat cu coronavirus!

Potrivit ultimelor informații, starea de sănătate a fostului fotbalist român, Dănuț Lupu, este din ce în ce mai bună și potrivit soției sale, fostul mijlocaș al celor de la Dinamo și Rapid răspunde la tratamentul administrat de medici.

danut lupu

“Postarea de acum câteva zile a avut efect. Așa cred. Și gândurile voastre bune l-au ajutat…Și îl pot ajuta în continuare.
“Dan răspunde la tratament”. E un mesaj de la Mihaela Lupu pe care îl așteptam. Și apoi tot ea adaugă: “Azi eu și Dan facem 33 de ani de când ne-am căsătorit…”. E cumva o completare la ce povesteam tot pe aici. Rebelul Dănuț Lupu unul dintre puținii din generația de aur longeviv și în căsnicie. Nu mă pot abține să nu remarc și că ea îi spune Dan celui pe care lumea fotbalului îl alintă Dănuț.
Așadar, pe 15 noiembrie 1989 cu Danemarca, el sărbătoarea 2 ani de căsnicie. Și o făcea cu stil. Acel 3-1 din Ghencea care ne-a calificat la Mondialul din 90, e unul de referință pentru generații și generații de microbiști. În poza asta, Lupu e flancat de Dan Petrescu și Gabi Balint. Sunt tineri, veseli și bucuroși. Îi vrem sănătoși în continuare!”,
s-a arătat în postarea de pe Facebook a jurnalistului, Dan Filoti.

125506632 4629683840426881 8063819081544972502 n

Situația a fost cu atât mai complicată, deoarece în urmă cu patru ani, Dănuţ Lupu s-a aflat în faţa unui alt episod destul de dificil din viaţa sa. În cele din urmă, Lupu a trecut cu bine peste infecţia de la plămâni suferită la acea vreme, dar acum are din nou probleme de sănătate, chiar dacă era o persoană foarte precaută în ceea ce priveşte pandemia de COVID-19.

Dănuț Lupu a evoluat pentru două dintre marile rivale din capitală, Dinamo București și Rapid București. Fostul fotbalist a bifat și 14 selecții la echipa națională, între anii 1989 și 1998. Fostul mijlocaș s-a retras în anul 2001 de la formația israeliană, Hapoel Tzafririm Holon.

Citește și Situație incredibilă! Cine este omul care l-a împrumutat pe Cortacero cu bani pentru a plăti datoriile la Dinamo?!