RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Dănuţ Lupu! ,,Are un corp puternic”

Dănuţ Lupu a fost testat pozitiv săptămâna trecută cu noul coronavirus şi a fost internat în secţia ATI a spitalului Colentina.

Dacă la început medicii erau rezervaţi în a spune ceva despre starea de sănătate a lui Lupu, acum lucrurile par să stea altfel.

Starea lui Dănuţ Lupu începe să se îmbunătăţească pe zi ce trece. Acesta este conştient acum, iar persoane din rândul personalului spun că fostul fotbalist are un corp puternic.

,,Reuşeşte de unul singur să se întoarcă de pe o parte pe alta. Este conştient. A fost rău, intubat. A fost ţinut numai pe burtă un timp, pentru a-i creşte oxigenul care ajunge în plămâni. Ca fost sportiv, are un corp puternic”, a spus o persoană din rândul personalului medical, potrivit Ziare.com

Mircea Lucescu, fost antrenor al lui Lupu la Dinamo şi Rapid a sărit în ajutorul acestuia, după ce a aflat vestea că fostul fotbalist a ajuns din nou în spital.

,,Mă ocup de chestia asta. Cel care îl ajută foarte tare este George Copos, el a vorbit cu Streinu-Cercel pentru medicamentaţie. Eu am vorbit cu doctoriţa Iliescu, cea care se ocupă de el. Îi transmit o îmbrăţişare enormă. E un băiat foarte bun şi a fost un jucător de mare, mare talent„, spunea Mircea Lucescu pentru Digisport.

Dănuţ Lupu s-a mai confruntat cu probleme grave de sănătate şi în 2016, când ajunsese ca plămânii să-i mai funcţioneze doar la 8% din capacitate.

,,Am avut un edem pulmonar, o infecţie foarte puternică la plămâni. La un moment dat, am mai respirat cu doar 8% din capacitatea plămânilor, nimic altceva„, spunea Dănuţ Lupu.

Citeşte şi Florin Talpan, declaraţie de dragoste pentru suporterii CSA Steaua: ,,Voi mi-aţi dat putere, m-aţi motivat să lupt”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare