Dinamo a pierdut neașteptat pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-2, în etapa a 21-a din Liga 1. ‘Câinii roșii’ au condus pe tabelă, dar eliminarea lui Dan Nistor i-a dat peste cap. Căpitanul lui Dinamo acuză arbitrajul lui Iulian Călin și recunoaște că șansele la play-off sunt foarte mici.

După a doua înfrângere consecutivă, Dinamo ocupă locul 8 în clasament și riscă să piardă contactul cu locurile de play-off.

Am greșit la al doilea galben, am avut un atac întârziat. Dar a văzut toată țara că am avut penalty și roșu. Din punctul meu de vedere, a fost viciere de rezultat. OK, poate ratam penalty, că se mai întâmplă, dar ei rămâneau în zece oameni și cred că era greu să se mai întample ce s-a întâmplat în această seară.

E foarte greu să prindem play-off-ul, recunosc, ăsta e adevărul. Dar trebuie să luptăm până la final. Sincer, în ultima perioadă s-a vorbit foarte mult de bani și prea puțin de fotbal. Văd că și echipa de pe primul loc, Astra, are restanțe. Banii vor veni! Să discutăm mai puțin despre bani și să jucăm. Lucrurile se mișcă bine, nu asta e problema. La Dinamo tot timpul au fost bani, au fost câteva întârzieri acum„, a spus Dan Nistor la finalul partidei.

Desfășurarea meciului

În Ștefan cel Mare, Dinamo trebuia să primească penalty în minutul 47, după hențul lui Bouhenna.

Pe o ceață densă, Dan Nistor a deschis scorul în minutul 61. Căpitanul lui Dinamo a fost eliminat în minutul 73, pentru o intrare dură.

Sepsi a întors scorul în doar două minute, grație ‘dublei’ reușite de rezerva Karanovici (76′, 78′).