Nicușor Bancu, nemulțumit de compartimentul ofensiv: “În atac suferim, am pierdut două puncte!”

Nicușor Bancu, jucătorul Craiovei este nemulțumit după remiza cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 0-0, sâmbătă seara, în cadrul primei etapei din play-off-ul Ligii I.

Căpitanul oltenilor, Nicușor Bancu spune că formația sa merita victoria contra celor de la Sepsi în ciuda faptului că echipe de pe “Ion Oblemenco” nu a făcut o partidă reușită. Nicușor Bancu consideră că compartimentul ofensiv al echipei din Bănie trebuie să fie mai pragmatic. Fundașul stânga al oltenilor a vorbit și despre accidentarea suferită de colegul său, Ștefan Bairam.

“Am pierdut două puncte bineînteles, chiar dacă nu ne-am creat foarte multe ocazii am avut câteva în prima repriză, puteam să înscriem și la ultima fază. Până la urmă chiar dacă nu am făcut un meci foarte bun meritam să câștigăm. În atac suferim, ducem mingea până la 20 de metri și acolo nu reușim să facem niște combinații sau niște centrări bune pentru a pune în pericol adversarul.

CraiovaSepsi6

Este prima etapă din play-off se joacă în continuare, nu este nimic pierdut. Nu am înteles foarte bine ce are, s-a văzut pe reluare i-a pus piciorul direct pe gleznă cred că era un fault dur și trebuia judecat altfel, dar mă bucur că este bine și nu este ceva foarte grav, am înțeles că în jur de o lună va sta.” a declarat Nicușor Bancu după finalul partidei de pe “Ion Oblemenco”.

nicusor bancu fcsb craiova 2
Nicușor Bancu

CS Universitatea Craiova ocupă locul 3 în clasamentul Ligii I, cu 30 de puncte.

Citește și Craiova a început cu un semieșec play-off-ul Ligii I. Sepsi, o nucă prea tare