Anamaria Prodan Reghecampf, impresarul lui Nicolae Stanciu, a anunțat că mijlocașul a avut o ofertă tentantă din prima ligă egipteană, dar a ales să se transfere la formația saudită Al-Ahli. Stanciu (25 de ani) va câștiga aproape 3 milioane de euro pe an.

Reghe ar fi vrut să-l aducă pe Stanciu la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Al-Ahli Saudi a plătit aproximativ 10 milioane de euro pentru a-l transfera pe căpitanul Spartei Praga.

Are un salariu uluitor! Este numărul 1 în topul salariilor. Eu mă gândesc că Gică Hagi pleca la un moment dat de la echipa numărul 1 a Europei în Turcia. Nu este un pas înapoi, pentru că fotbalul în Arabia Saudită nu este ceea ce se crede în România. Este un fotbal foarte puternic, foarte puțini jucători fac față. Nu cred că poți să stai pe gânduri. Semnezi undeva pe trei ani și vei trăi 300 de ani fericit.

Nu cred că Nicușor Stanciu nu va prinde naționala. Pintilii a fost la Al Hilal și a venit de fiecare dată la națională. Nu este un drum închis. Poate să joace un an, doi, trei bine și să-l cumpere o echipă mult mai mare. Ar fi mers în Europa dacă o echipă ar fi dat 10 milioane (de euro).

Sparta (Praga) abia a acceptat oferta asta… și are procente dintr-un viitor transfer. Am avut mai multe oferte. A fost una pe bani mai mulți pentru Nicușor, din Egipt… de la Pyramids. Dar a refuzat Sparta Praga. Apoi a venit oferta de la Al Wasl, de 8,5 milioane de euro, și am zis să mai așteptăm. Un jucător român să câștige aproape 3 milioane de euro pe an, plus bonusuri… despre ce vorbim?„, a spus Anamaria Prodan la DigiSport.

Al-Ahli ocupă în prezent locul 4 în campionatul Arabiei Saudite, la două puncte de Al Shabab, echipa românilor Marius Șumudică, Constantin Budescu și Valerică Găman.

Aproximativ 23 de milioane de euro au plătit cinci cluburi pentru a-l transfera pe Nicolae Stanciu (FC Vaslui, FCSB, Anderlecht Bruxelles, Sparta Praga și Al-Ahli).