Nicolae Stanciu a marcat din nou împotriva reprezentativei statului Chile. El a deschis scorul în amicalul disputat joi, la Graz, cu o execuție frumoasă, din interiorul careului. România a învins Chile cu 3-2, același scor cu care s-au încheiat și precedentele două întâlniri dintre cele două formații naționale.

După meci, Stanciu a precizat că aceste victorii le dau mare încredere tricolorilor în vederea meciurilior din Liga Naţiunilor, competiţie ce va debuta în septembrie.

LIVETEXT | România – Chile ➡️ bit.ly/2L9WiQj#HaiRomania 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe 31 Mai 2018

„Scorul este acelaşi. Ne bucurăm în primul rând pentru victorie, una muncită. Nu mai contează că au jucat în inferioritate. Chile este o echipă foarte puternică şi ne bucurăm pentru seria noastră de rezultate pozitive de când a venit domnul Contra. Aceste rezultate ne dau încredere, cred că suntem un grup puternic. Aşteptăm cu nerăbdare meciurile oficiale.

Mă simt bine acum, de când m-am dus la Praga. Mă simt din ce în ce mai bine, mi-am recăpătat încrederea, dar aici nu contează cine marchează. Toţi avem un scop comun: să ne calificăm la Euro.

Chiar dacă am marcat destul de repede, nu am avut un start aşa bun. Am luat iar gol dintr-o fază fixă şi trebuie să fim mai atenţi.

Acum ne concentrăm pentru amicalul cu Finlanda. Mă aşteptam ca suporterii să fie destul de mulţi, pentru că românii sunt pretutindeni. N-am simţit că jucăm pe un teren neutru. Sper să fie la fel şi la Ploieşti, să vină fanii Petrolului”, a declarat Nicolae Stanciu, conform telekomsport.ro.