Nicolae Dică (38 ani), fostul antrenor al FCSB-ului, a vorbit despre jucătorii pe care Gigi Becali a anunțat că îi dă afară la vară!

Fostul tehnician al formației din Capitală este de părere că oficialii clubului știu mai bine ce este de făcut la FCSB. Dică a explicat că Dragoș Nedelcu este un jucător foarte bun, care are nevoie de încredere și nu de critică.

„Pentru mine (n.r. Nedelcu) e un jucător bun, un jucător cu calitate, un caracter frumos, un jucător care se antrenează bine şi eu consier că el în momentul în care va avea încredere în el şi va juca meci de meci va creşte mult mai mult. Am spus că sunt unii jucători care trec mai uşor peste critici şi alţii care trec mai greu.

Nu aţi văzut şi voi că asta se face? Dacă asta e decizia clubului… Dacă aşa cred ei că se face performanţă, ok. Dacă asta e decizia clubului. Ei ştiu mai bine ce au de făcut.” a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

”6 vor pleca. Să mă gândesc cine mai pleacă. Nu are rost să îi spun acum. Bălgrădean rămâne. O să plece d-ăștia care îl lasă pe Ianis să treacă ca prin brânză. Morais și-a dat viața pe teren. O să vedeți. Curățenie totală. Pe Stoian, am vorbit cu impresarul, Matei a auzit acum și la Nedelcu am vorbit cu impresarul.

Există posibilitatea în America, acum. Îl dau lui Hagi pe Nedelcu, pe banii pe care l-am luat. Îi dau gratis pe Stoian și pe Matei, că i-am luat gratis. Rusescu o să plece și el”, a spus Becali, la Digi Sport.

FCSB se află pe locul 3 în Liga 1, la 5 puncte sub liderul CFR Cluj.