Nicolae Dică: ”E foarte greu. Luptăm cu cinci echipe care își dau viața cu noi!”

Nicolae Dica

FCSB se poate declara norocoasă după evoluția slabă din prima repriză a partidei cu Viitorul. Punctul scos de Budescu, la Ovidiu, ar putea însemna mult în economia campionatului și ar putea deveni decisiv pentru câștigarea unui nou titlu de campioană.

La finalul partidei, antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică a declarat că elevii săi au fost surprinși de agresivitatea și pressingul adversarului, dar că în a doua repriză, fața echipei s-a schimbat semnificativ în bine, iar până la final au controlat jocul în totalitate:

“În prima repriză a fost surprinşi de agresivitatea lor, de pressingul lor avansat. Nu ne-am mişcat suficient de mult pentru a putea ieşi din acel pressing şi am avut probleme pe faza defensivă.

În repriza a doua a fost mult mai bine, această repriză ne-a aparţinut. Am făcut pressing avansat, am recuperat multe mingi în jumătatea adversă, am egalat, am mai avut câteva ocazii, dar, din păcate, nu le-am fructificat.

Am schimbat faţa echipei la pauză. Nu le-am mai permis să aibă ocazii, am avut atitudine bună, am avut posesie mai bună”, a declarat Dică, la Digi Sport.

”E foarte greu. Luptăm cu cinci echipe care își dau viața cu noi!”

Dică a vorbit și despre cum vede lupta la titlu, după acest egal cu Viitorul:

Lupta pentru titlu rămâne deschisă. Încă suntem pe primul loc, acum aşteptăm să vedem ce face CFR. Dar e foarte greu, pentru că luptăm împotriva a cinci echipe care îşi dau viaţa cu noi, a precizat Dică la Digi Sport.

Spynews.ro