Nicolae Dică a explicat absența lui Mitriță de la lotul național: “Hai să facem o analiză înainte de a spune ceva!”

Lista finală cu jucătorii convocați la prima reprezentativă a României a atras în ultimele zile mai mulți contestatari, iar deciziile lui Mirel Rădoi sunt greu de înțeles de către anumiți oameni din fotbalul românesc!

După ce a anunțat lotul final pentru primele partide din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022, Rădoi a fost imediat luat la țintă și tras la răspunde pentru alegerile făcute. Doi dintre oamenii care au avut de obiectat în privința jucătorilor convocați au fost Gică Craioveanu, care nu înțelege absența lui Alexandru Mitriță și Florin Prunea, care nu este de acord cu convocarea lui Florinel Coman.

Secundul primei reprezentative a României, Nicolae Dică, a ținut să lămurească situația lui Alexandru Mitriță, în prezent jucătorul arabilor de la Al Ahli. Dică a mărturisit că motivul pentru care mijlocașul în vârstă de 26 de ani nu a primit telegrama de convocare îl reprezintă lipsa de jocuri din ultima perioadă a acestuia. Ulterior, secundul “tricolorilor” a avut și un mesaj pentru contestatari, pe care îi îndeamnă să facă o analiză înainte de a se pronunța public.

dica

“Mi-ar plăcea persoanele care vorbesc să se uite bine, să se uite ce fotbalişti sunt pe postul respectiv şi, mai ales, ce meciuri are jucate Alex Mitriţă în ultima perioadă. Are 90 de min în 4 jocuri şi uitându-ne pe cine avem pe postul respectiv îi avem pe Coman, pe Mihăilă, Tănase, Maxim, de asta am ales aşa. În acest moment. De asta zic că atunci când aruncăm ceva, hai să facem o analiză, nu să spunem lucrurile doar de dragul de a spune ceva!”, a spus Nicolae Dică, potrivit Telekom Sport.

Citește și Mirel Rădoi, criticat pentru neconvocarea unui jucător: „E o greșeală mare, dar nu mai spun nimic!”